понедељак, 14. септембар 2009.

Dragi moji, blogeri, mozda se ja jos uvek ne snalazim u ovome ali jedno je sigurno, moj post je obislo dva posetilaca i to mi je drago, znaci da vila ipak postoji, ili bar misli da postoji.
Danasnji dan i nije onakav kakav bi mi godio jer imam hiljadu i jedan razlog za to, onaj hiljadu i prvi je da sam ostala bez posla kao i moj suprug, jer radimo u istoj firmi, kao i sto dvadeset i troje mojih kolega i koleginica. Zbrisase nam firmu sa ovozemaljskog sveta u jednom jedinom danu, sa jednim jedinim potpisom, sa jednom jedinom odlukom, na jednom jedinom listu papira gde pise resenje o prestanku radnog odnosa. Strasno je sto pravde nema , sto se apel nas obicnih i ne cuje i neprimecuje.
Mozda ce ipak neka dobra vila mahnuti svojim carobnim stapicem, nakon cega ce se desiti cudo...
Mozda je ovo samo san nakon koga cu se probuditi i otici u svoju firmu, uci u svoju kancelariju, sesti za svoj sto i ukljuciti svoj racunar, otvoriti svoje klasere i obaviti svoju radnu duznost na najnormalniji nacin.
Mozda.....
Voli Vas Vila....

5 коментара:

  1. Jako mi je zao,iskreno.Glupo je i besmisleno pisati ti nesto kao utehu,jer novac,na zalost dobavlja mnogo toga sto nam je potrebno za zivot.
    Ne verujem u vile ali verujem u Dobro.U ono Dobro,koje :"od gore vidi sve".Tako verujem,da je videlo i ovo sto vam se dogodilo.
    Veruj...Ostani cista i dobra.Sve dodje na naplatu.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala draga Dana, hvala na razumevanju i verujem jer vera je nesto sto nas kroz zivot vodi. I verujem da dobro se dobrim vraca kao i da dobro sa dobrim ide. Zato se u ovakvim trenucima osecam jacom nego ikad i duboko u dnu duse prosto znam da ce sutra svanuti za moju porodicu i mene jedan divan suncan dan.
    Voli te Vila...

    ОдговориИзбриши
  3. Žao mi je zbog toga što ti se desilo. Sve mi je dobro poznato. Verujem da se čuda ipak dešavaju i da će se naći neko rešenje. A lako je moguće da ti bude bolje nego što je bilo. Samo napred.

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala draga moja, nasla sam prvi manji poslic, cuvam popodne beebicu na dva sata, i zvali su me u firmu da radim u likvidaciji, pa se nadam i povratku u novu firmu, makar supruga, svarno cuda pstoje, sve ti se u jednom trenu osipa i tone dok u drugom kao feniks nice iz pepela bas moja sreca.
    hvala na razumevanju, voli te vila.

    ОдговориИзбриши
  5. Kad se ovakve stvari desavaju nema pravih reci utehe. Ipak nada nikada ne umire, i verujem da ce biti bolje i da cete se snaci. Drago mi je da sam naletela slucajno na ovaj blog. Ima dobrih ljudi, ima, samo nekada ne dolaze do izrazaja, ja sam se u to uverila, neke od njih, koje znam, vidim ovde uz tebe, zato verujem da ce ti biti dobro.

    ОдговориИзбриши